: april 2, 2022 Posted by: bondstriet Comments: 0

De opgegeven levensduur van standaard zonnebanklampen is meestal 500 uur. Voor speciale en professionele zonnebanklampen kan de levensduur 800-1000 branduren zijn. De werkelijke levenduur van een zonnebanklamp wordt o.a. bepaald door de koeling van de zonnebank en lampen en de werking van de starters van de zonnebank.

Hoe weet je welke zonnebank je nodig hebt?

Huidtype tabel voor het gebruik van een zonnebank

Bruiningservaring Vaak voorkomend uiterlijk Zonnebank advies (in minuten)*
Wordt nauwelijks bruin (1) Zeer lichte huid, vaak met sproeten, rossig of licht-blond haar en blauwe ogen Maximaal 5 minuten
Wordt gematigd bruin (2) Lichte huid, blond haar en lichte ogen 5 – 15 minuten

Is zonnebank UV licht?

Onder de zonnebank wordt je huid in een korte tijd blootgesteld aan een hoge dosis uv-straling. Meer uv-straling betekent meer risico op huidkanker. Op korte termijn is het resultaat een bruin kleurtje. Het bruine kleurtje verdwijnt, maar je de huid blijft beschadigd.

Hoe duur zijn zonnebank lampen?

Zonnebanklampen zijn niet duur en kosten tussen de €10,- en de €20,- per lamp.

Welke zonnebank is geschikt voor mij?

Om op een verantwoorde manier gebruik te maken van een zonnebank én voor de aanschaf van de juiste lampen is het noodzakelijk te weten wat uw huidtypen is. Houdt hierbij ook rekening met medegebruikers van uw zonnebank. Bepaal aan de hand van de gegevens hieronder uw huidtype.

READ  Is er een Amerikaanse adelaar in Londen?

Heeft 1 keer onder de zonnebank zin?

Als beginner is het goed om te beseffen dat je niet direct resultaat hoeft te merken na je eerste zonnebank minuten. Het kan even duren voordat je wat kleur krijgt. Wees dus geduldig en ga niet extra lang onder de lampen liggen, omdat je zo snel mogelijk bruin wilt worden.

Hoe vaak onder de zonnebank voor een kleurtje?

Dermatologen geven aan dat je er verstandig aandoet om sowieso niet vaker dan één keer per maand onder de zonnebank te gaan terwijl ze je bij de meeste zonnestudio’s vertellen dat je rustig eens in de twee weken kan gaan.

Welke Ergoline zonnebank past bij mij?

Neem plaats onder de Ergoline 600. Deze geavanceerde en comfortabele zonnebank is uitermate geschikt voor de beginnende gebruiker. Onder de Ergoline 600 kunt u veilig en verantwoord zonnen. Speciale lampen voor de nek, schouders en het gezicht zorgen voor een mooi egaal bruiningsresultaat.

Welke zonnebank is beter 1400 of 1600?

De diverse zonnebanken beschikken elk over de meest krachtige technologieen. De Prestige 1600 is de absolute top en zet een nieuwe maatstaf in de bruiningstechnologie. De unieke combinatie van UV en rood licht maakt een bijzonder mooie en diepe bruine kleur met gelijktijdige huidverzorging mogelijk.

Wat is de sterkste zonnebank?

Met de Ergoline Prestige 1400 kiest u voor de sterkste zonnebank aller tijden. De Ergoline 1400 is standaard uitgerust met een gesloten bruiningstunnel, Climatronic Plus, Aqua Fresh & Aroma en 3D Sound. Met deze hoge kwaliteit zonnebank wordt zonnen complete welzijnsbelevenis.

Wat kost 20 minuten zonnebank?

Aantrekkelijk zonnen bij Sun Inn

READ  Wat is het verschil tussen vinyl en vinyl plankenvloeren?
Zonnebank Duur Tarief
Ergoline Inspiration 20 min €9,00
Ergoline IQ 900 20 min €9,00
Ergoline Prestige 1100 20 min €10,00
Ergoline Prestige 1600 20 min €12,00

Welk level zonnebank?

De level 2 zonnebank heeft alles wat je van een professionele zonnebank mag verwachten! Je krijgt een gelijkmatig gebruinde huid over je gehele lichaam en gezicht. Speciale lampen ter hoogte van je nek en schouders zorgen ook voor een egaal bruine teint op de moeilijk bereikbare plaatsen.