Fashion4.blog is een onafhankelijke website over mode en cultuur.

Ons doel is om u te vertellen over de huidige trends in de mode-industrie, om u kennis te laten maken met de geschiedenis van iconische merken, sneakers, ontwerpers en kunstenaars.

We staan ​​nog maar aan het begin van onze reis, maar we hebben al iets te zeggen.

Wie zijn we?

Fashion4.blog is een site die alle aspecten van de samenleving weerspiegelt door het prisma van mode en stijl.

Wie leest ons?

Moderne sociaal actieve mensen met een dynamisch levensritme en een brede interesse. Ze winkelen graag en waarderen bekende merken, bezoeken theater- en filmpremières, sociale evenementen, tentoonstellingen, schoonheidssalons, nachtclubs, reizen veel en sporten. Dit zijn de meest vooruitstrevende inwoners van megasteden – een onafhankelijk, inzichtelijk en mobiel publiek waarvoor internet de belangrijkste informatiebron is.

Waarover?

De hoofdthema’s van de editie: Mode, Schoonheid en Gezondheid, Muziek, Film, Affiche van de gebeurtenissen van het culturele leven van megasteden. FashionTime is een erkende expert op alle gebieden van het “modieuze” leven – vrije tijd, reizen, clubleven, winkelen, vrije tijd, sport, wellness.

Over het project

Vandaag zijn we een site die alle aspecten van het leven beschrijft door het prisma van mode en stijl. Er zijn secties verschenen met betrekking tot de schoonheidsindustrie, mode-evenementen en evenementen, muziek en bioscoop, auto’s en reizen, terwijl elke richting alleen die selecties in zijn segment biedt die als trendy, dat wil zeggen iconisch in termen van levensstijl, kunnen worden gepositioneerd.

Fashion4.blog is een inhoudssite en we zijn vooral trots op de inhoud ervan. Maar naast originele inhoud bieden we een sociaal netwerk voor modellenprofessionals, interactieve secties met online overleg met professionele stylisten en make-upartiesten, evenals real live Street Style met de mogelijkheid om te stemmen voor de meest modieuze look van de maand. De site verloot ook het laatste nieuws van modemerken en beautymerken, studies aan prestigieuze universiteiten en reizen naar de beste hotels ter wereld – onze gebruikers kunnen altijd niet theoretische informatie krijgen, maar ook praktische voordelen.

Aangezien we tijdens de rebranding en het bestaan ​​in het nieuwe formaat de kwaliteit van de inhoud aanzienlijk hebben verbeterd en onder onze lezers interessante, actieve, denkende mensen hebben verzameld die geïnteresseerd zijn in iconische verschijnselen op het gebied van mode en levensstijl van mensen, wordt de publicatie actief het ontwikkelen van interactieve formaten die interactie met het publiek vereisen. Het bijzondere van Fashion4.blog van vandaag is dat ons publiek zeer positief reageert op elke activiteit van de site, deelneemt aan enquêtes en prijsvragen, creatieve taken en stemmen. Daarom zijn er op onze site zoveel mogelijkheden voor de meest onverwachte merkintegraties waarmee je op een onconventionele manier met lezers kunt communiceren. Wedstrijden en speciale projecten in verschillende formaten zijn tegenwoordig een van de voordelen van Fashion4.blog. Bovendien zijn klassieke mediaprojecten ook effectief en hebben ze een onbetwist beeldeffect.

Ons team bestaat niet alleen uit professionals uit de industrie, maar ook uit enthousiastelingen die van hun werk houden en klaar staan ​​om alle creatieve opties te bieden, de meest onverwachte concepten te overwegen en verder te gaan in redactionele, ontwerp en technische ondersteuning. We zijn klaar om te zoeken naar manieren om de meest schijnbaar onmogelijke taken op te lossen, open voor elke positieve ervaring, klaar voor dialoog en vol creatieve ambities. We zullen nooit een project aannemen als we niet zeker weten of we het perfect zullen doen. Onze adverteerder of partner zal nooit degene zijn die het imago van de publicatie kan schaden of degene die door deze samenwerking geen competente ondersteuning krijgt. We werken altijd alleen met relevante partners en creëren uitsluitend wederzijds voordelige voorwaarden.

Onze ervaring, beeldkenmerken en interactieve features staan ​​altijd tot uw dienst.