: april 2, 2022 Posted by: bondstriet Comments: 0

Voed je okselhuid met kokos Dr. Organic Coconut Oil Deodorant is een milde, aluminiumvrije deodorant die geschikt is voor alle huidtypes. Deze tropische deodorant bevat kokosolie, dat de huid voedt en verzorgt. Dankzij de subtiele unisex kokosgeur is deze roll-on deo geschikt voor iedereen!

Welke deo ruikt het lekkerst?

Zo lang mogelijk lekker ruiken? Ga dan voor een deodorant van Dove. De goede deodorants uit de ‘Go Fresh’ set beloven tot wel 48 uur bescherming. Bovendien bevatten de deo’s van Dove geen alcohol, waardoor ze zacht zijn voor de huid.

Welke natuurlijke deo is het beste?

Rozenolie zorgt er namelijk voor dat de huid gehydrateerd en gekalmeerd wordt. En je oksels blijven de hele dag droog en fris. Samengesteld om gevoelige oksels te kalmeren en vrij van zuiveringszout en de andere gebruikelijke verdachten zoals aluminium, propyleenglycol en parabenen.

Welke deo bij Hormoonzweet?

De Power of Zen deo beschermt je extra tegen de geur van stress- en hormoonzweet. Naast natriumbicarbonaat bevat het ook zinkoxide dat een dubbele werking heeft tegen zweet door emoties, hormonen en stress. De geur van rozen en lavendel neutraliseert zweetgeurtjes niet alleen, het zorgt ook voor extra ontspanning.

Welke deo werkt echt goed?

De beste deodorants tegen zweet

 • SYNEO 5 – ANTI-TRANSPIRANT. Deze deodorant zorgt ervoor dat je maar liefst 3-5 dagen niet gaat zweten. …
 • ODOREX – EXTRA DRY SPRAY. …
 • DEOLEEN – BEHANDELSPRAY. …
 • CLINIQUE – ANTIPERSPIRANT DEO ROLL-ON. …
 • CLARINS – ROLL-ON DEODORANT ALCOHOL-FREE. …
 • HELENA RUBINSTEIN – NUDIT DEODORANT.

Wat is de lekkerste Axe?

Welke axe deo ruikt het lekkerst? Axe is rommel. Brut met Musk is de max! Al die intense geurtjes zijn vaak afknapper, Deo is geen parfum naar tegen zweetlucht en mixt dus ook met je zweet .

READ  Is vinylvloeren goed voor een keuken?

Wat is een fijne deodorant?

Vichy heeft een hele fijne hypoallergene deodorant voor vrouwen met een gevoelige huid. Deze deodorant beschermt 48 uur lang tegen vocht en geurtjes, bevat geen alcohol en is geschikt voor de huid die reageert op aluminiumzouten. Ook fijn: de optimale tolerantiedeodorant van Vichy is er in een spray én een roller.

Wat is de beste deodorant voor vrouwen?

Go fresh set Dove

Deze frisse deo uit de Go Fresh lijn van dove biedt wel tot 48 uur bescherming, dat betekent 2 dagen lang geen of minder geurtjes en zweet. Daarom hoort deze deo zeker tot de beste deodorant voor vrouwen.

Is Axe een goede deo?

Axe deo is als beste deodorant mannen getest door de Duitse consumentenbond. Hier informatie en aanbiedingen van deze beste deo mannen uit de test. De Stiftung Warentest (de Duitse consumentenbond) heeft anti-transpiranten en deo’s voor mannen getest.

Wat kun je doen tegen zweetgeur?

Wat te doen tegen zweetgeur?

 1. Persoonlijke hygiëne.
 2. Scheren oksels (haar houdt geur vast)
 3. Schone kleding, liefst katoen of linnen.
 4. Geen synthetische kleding.
 5. Voorzichtig met cafeïne, alcohol en pittig eten.
 6. Anti-transpirant.
 7. Okselpads.
 8. Talkpoeder.

Is Deoleen goed?

Deoleen is antibacterieel daardoor voorkomt het de afbraak van de eiwitten die vrijkomen bij het transpireren, zodat nare geurtjes geen kans krijgen. Het neutraliseert verder de transpiratiegeur door ongewenste bacteriegroei te remmen. De Deoleen varianten bevatten een vleugje alcohol.

Wat is beter deo spray of roller?

Een spray is bovendien praktischer en sneller in het gebruik. De meeste mensen kunnen echter beter tegen een roller dan tegen een spuitbus. Een roller is veel vriendelijker voor de gevoelige huid. Daarnaast is een roller milieuvriendelijker, vanwege de drijfgassen in een spray.

Wat is de beste deodorant zonder aluminium?

De beste deodorant zonder aluminium: Ddze schattige kleine tube is gevuld met een volledige natuurlijke deodorant. Het is een vegan deodorant die geen alcohol en chemicaliën bevat. Een deodorant zonder aluminium dus. De deodorant is geheel dierproefvrij en dus beter voor mens en natuur.

Wat gebruiken ipv deodorant?

Citroensap. Citroenzuur doodt de geur veroorzakende bacteriën in je zweet. Snijd een citroen doormidden en wrijf met de binnenkant over je oksels om vervelende geurtjes te voorkomen. Let op: doe dit niet na een scheerbeurt.

Welke deo werkt het best tegen zweetlucht?

Kies voor een deodorant zonder aluminium, zoals de deodorant van Loveli die ik zelf heb ontwikkeld. De werkzame stof tegen zweetgeurtjes is natriumbicarbonaat oftewel zuiveringszout. Je kunt zuiveringszout ook gewoon kopen bij de drogist of de toko en het poeder als deo gebruiken.

READ  Wat dragen Chinezen in China?

Welke deo bij sterke zweetgeur?

Als je een sterke zweetgeur hebt dan zijn gewone deodorants vaak niet voldoende. Je kunt dan een speciale deo gebruiken tegen transpiratiegeur, zoals Urtekram. Ook kun je Aluminiumchloride gebruiken tegen overmatig zweten. Dit middel wordt aangeraden door veel huisartsen onder de naam Odaban.

Hoe gebruik je Okselpads?

Okselpads plak je simpelweg onder je oksels in je kleding. De okselpads vangen transpiratievocht op dat wordt geabsorbeerd in de middelste lagen van de okselpad waardoor zowel het gedeelte tegen de huid als de buitenkant droog blijft. Je voorkomt dus zichtbare zweetplekken in je kleding.

Hoe krijg je geen zweetplekken?

Zo kunt u precies zien wat u kunt doen om (gele) zweetplekken te voorkomen.

 1. Tip 1: Draag natuurlijke stoffen. …
 2. Tip 2: Laat anti-transparant of deodorant opdrogen. …
 3. Tip 3: Niet te veel anti-transparant of deodorant. …
 4. Tip 4: Niet te lang wachten met reinigen. …
 5. Tip 5: Gebruik biologisch wasmiddel. …
 6. Tip 6: Geen zweetvlekken strijken!

Hoe krijg je geen Zweetvlekken?

Manieren om zweetplekken te voorkomen

 1. minder sterke deodorant te gebruiken.
 2. minder of geen deodorant te gebruiken.
 3. speciale deodorant zonder aluminium te gebruiken.
 4. overhemden van 100% katoen te dragen, of van een andere ademende stof.
 5. een ondershirt te dragen.
 6. minder cafeïne en alcohol te nuttigen.
 7. uw conditie te verbeteren.

Hoe krijg je zweetplekken uit kleding?

Deze vlekken kun je gelukkig gemakkelijk verhelpen door het kledingstuk een paar uurtjes te laten weken in een emmer met koud water en wit schoonmaakazijn. Daarna kun je het kledingstuk gewoon wassen en de vlekken zullen weg zijn. Succes met het verwijderen van zweetvlekken uit je kleding!

Hoe verwijder je gele Zweetvlekken?

Gele vlekken eruit halen

 1. Doe een vaatwastablet bij de was. Ontvet veel en dat haalt de vlek er (grotendeels) uit.
 2. Glansspoelmiddel op vlek, laten intrekken en dan de was in.
 3. Laten weken in natuurazijn maakt het ook schoon. …
 4. Aan de slag met aspirines. …
 5. Drogen in de zon, dat bleekt de boel namelijk uit.

Hoe krijg ik gele vlekken?

De gele vlekken worden veroorzaakt door, hoe kan het ook anders, transpireren. De vlekken ontstaan door een chemische reactie van zout (van het zweet) in combinatie met bacteriën op de huid en soms ook met deodorant.

Hoe krijg je een gele kraag weer wit?

Om gele boorden weer wit te krijgen heeft u een ontvetter nodig, of een bleekmiddel. U kunt het overhemd ontvetter laten weken, de ontvetter rechtstreeks op de vlek aanbrengen, of het middel aan uw was toevoegen. Goede ontvetters zijn soda, schoonmaakazijn, Biotex en groene zeep. Karnemelk en shampoo werken ook.

READ  Is Steam een ​​Seam permanent?

Hoe krijg je vergeelde kleding wit?

Witte was die verkleurd is of juist grauw grijs geworden is, kun je met de volgende methodes weer wit krijgen.

 1. Probeer een vaatwastablet. …
 2. Was verkleurd wasgoed met chloor en zout. …
 3. Zet verkleurde was in azijn. …
 4. Voeg soda toe. …
 5. Gebruik een citroen. …
 6. Karnemelk maakt kleding wit. …
 7. Doe citroenzuur erbij. …
 8. Bakpoeder voor witte was.

Wat te doen tegen gele Okselvlekken?

Gele okselvlekken verwijderen met vloeibaar middel

Stap 1: Week je witte T-shirt in koud of lauw water en maak de okselvlekken goed nat. Stap 2: Meng je vloeibare middel (afwasmiddel, wodka, witte azijn) met water, in de verhouding 1 op 1. Doe dit in een teil die groot genoeg is om je T-shirt in te weken.

Hoe krijg je Zweetvlekken uit een wit shirt?

Maak een sopje van water en soda. Wrijf de soda even goed over de gele vlekken heen, zodat het goed in kan trekken. Laat dit een uurtje zo staan. Vervolgens kun je het kledingstuk gewoon in de wasmachine doen, en de gele vlekken zijn verdwenen.

Hoe krijg je Zweetvlekken uit een wit overhemd?

Laat het overhemd een paar uurtjes weken in een emmer met koud water en een flinke scheut schoonmaakazijn. Daarna kun je het overhemd gewoon in de wasmachine gooien. Een extra voordeel van deze manier is dat schoonmaakazijn ook transpiratiegeur neutraliseert.

Welke Soda voor gele vlekken?

Grauw wasgoed wit maken. Zitten er grauwe of gele vlekken op je witte wasgoed dan verricht Baking Soda ook wonderen. Baking Soda dringt diep in de stof door waardoor vlekken verdwijnen. Het is dan ook een perfect middel om je grauwe was weer wit te krijgen.

Kun je soda bij de was doen?

Kleding wassen met soda

Ook je wasmachine kun je schoonmaken met soda. Als er een beetje en vervelend luchtje in de wasmachine hangt kun je even wat soda in de trommel gooien. De wasmachine laten draaien op 90 graden (zonder was erin). En je hebt weer een frisse wasmachine.

Wat is het verschil tussen baking soda en soda?

Baking soda en soda doen in basis hetzelfde: ze binden zuur. Maar het verschil zit ‘m in het feit dat gewone soda, ook wel kristal soda of schoonmaaksoda genoemd, zuur twee tot wel drie keer sterker bindt dan baking soda.