: april 18, 2022 Posted by: bondstriet Comments: 0


Waar wordt COREtec gemaakt?

De COREtec PVC vloeren zijn de sensatie uit Amerika! De COREtec vloeren zijn een revolutie in de markt van de PVC vloeren. Woningstoffering Jan de Vries is dealer van COREtec PVC vloeren in Friesland. De COREtec vloer is gemaakt van gerecycled hout, bamboo, gebrande kalk en eerste klas kwaliteit PVC.

Wat kost een COREtec vloer?

COREtec XL pvc click vloeren ➤ € 59,95.

Wat is goede klik PVC?

PVC vloeren goede merken

Coretec. Dit is het beste merk PVC vloer als het gaat om duurzame vloeren. Quickstep. De beste keuze als u een luxe vinyl vloer wilt.

Hoe maak je een PVC vloer schoon?

Het reinigen van een PVC vloer is dus het allerbeste met lauw tot warm water. Gebruik geen kokend heet water om beschadiging aan de vloer te voorkomen. Indien nodig kun je een scheutje schoonmaakazijn of speciale PVC vloer reiniger toevoegen.

Wat is Rigid click PVC?

Wat is precies Rigid Click PVC? Rigid click PVC vloeren hebben een harde tussenlaag, dit wordt ook wel ‘rigide kern’ of ‘rigid mineral core’ genoemd. De harde tussenlaag bestaat uit een mix van PVC en steen mineralen. Hierdoor zijn Click PVC vloeren zeer sterk en extra stabiel.

Waar dweil ik PVC vloer mee?

Wij raden aan om te dweilen met gewoon lauw tot warm water. Wanneer het echt nodig is kun je eventueel door het water een scheutje schoonmaakazijn doen. Gebruik dus geen kokend of heel heet water, dit kan ook schade aanrichten aan de vloer.

READ  Wat is gedenatureerde alcohol Wat is de noodzaak van gedenatureerde alcohol?

Waar dweil je een PVC vloer mee?

Heb je geen PVC-reiniger in huis? Dweil dan met een lauw sopje (niet heet) zonder zeep of gebruik een héél klein scheutje. Je kunt ook veilig afwasmiddel, baking soda of azijn gebruiken.